Skip to main content

Najbolje ideje su one koje nastanu u 5 minuta i dogovore se u 20 minuta. Tako sam jedne polu-pijane noći dok sam pio Ožujsko Rezano, nazvao Ljutka (Dinka) i predložio mu fuziju naših umaka. Iskreno na prvu nismo znali koja dva umaka spojiti u jedno, ali nije nam ni trebalo puno. Od kako sam izbacio As Kupa, postojala je želja da napravim njegovu skoro-brutalnu verziju, odnosno da ga promješam s habanerom ili jolokiom. S naše strane se As Kupa nametnuo kao odličan izbor, a Ljutkov pravi kandidat je bio Habanero Bandit. Naš As Kupa će tako dobiti svoju skoro-super ljutu verziju, a Ljutkov Bandit će tako dobiti svoju chipotle style verziju. Win-Win za obojicu.

Kako razno razni zakonu govore da naš ljuti umak mora biti proizveden u HR, a ni kod Ljutka nije situacija bolja, skužili smo kako ‘zajebati’ sistem. Ljutko je meni dao svoj recept za Habanero Bandit, a mi njemu naš za As Kupa. Nakon poštene razmjene, bacili smo se na kuhanje.. A onda smo dobili i drugu ideju, idemo skuhati malo više, tako da mi možemo pakirati Habanero Bandit, a i Ljutko je dobio novi proizvod, As Kupa po našem receptu.

Kupci u HR s ovim dogovorom imaju pristup Ljutkovom Habanero Banditu, i BanditAs-u, a kupci u BIH su dobili pristup Asu Kupa i BanditAsu. Svi su dobili po nešto.

Nove proizvode možete kupiti na sljedećim adresama ; Habanero Bandit / BanditAs

img_1555