My Cart
0.00 kn
Ljuti umaci

Prase

40.00 kn

Nivo ljutine : 3/5
Stil : Kuhani ljuti umak
Rič-dvi : Puno dinstane kapule s malo vina, sol i 60% fermentirane srednje ljute paprike. Jedan od najstarijih umaka iz naše ponude. 

Opis

2 dcl ljutog umaka koristi samo posebna vrsta ljudi, ona koje se bez imalo stida svrstava u kategoriju s plemenitim životinjama kada je hrana u pitanju. Ako ste se prepoznali, onda je ovo umak za vas. Osnova umaka je dinstana kapula na bilom vinu, pa kad osjetimo da je kapula gotova i da je zamirisalo susjedstvo, ubacimo fermentirane paprike. Glavna i jedina paprika u ovom umaku ostaje Cayenne. Ako volite jesti kao prasac i ne sramite se toga, ovo je umak za vas.

Dodatne informacije

Količina

200 ml

Sadržaj

Češnjak, Fermentirani Cayenne Red, Luk, Ocat, Sol, Voda

You may also like…Products

V5 – Barilo

30.00 kn

Nivo ljutine : 3/5

Stil : Fermentirani ljuti umak

Mirodija

30.00 kn

Nivo ljutine : 3/5
Stil : Kuhani ljuti umak aromatiziran Dalmatinskim začinima
Rič-dvi : Kadulja, ružmarina, bosiljak, origano, rajčica, lavanda, luk, vlasac… i naravno cayenne ljute paprike. Miriše na Dalmaciju bolje nego lavanda u babinom ormaru.

Recent viewedProducts

Ne budi zao dok radim ajvar od boba i zelenih paprika

30.00 kn

Nivo ljutine : 2/5
Stil : Pesto od boba i zelenih ljutih paprika
Rič-dvi: Recept za Ajvar je primjenjiv na puno namirnica. Papriku i patliđan ispeći, bob skuhati na vodi i octu.Skoro kao ajvar, ali od zelene paprike i Kaštelanskog boba

Kvasina

27.00 kn

Nivo ljutine : 2/5
Stil : Vinska Kvasina
Rič-dvi: Vino odležalo u hrastovoj bačvi na suncu godinu dana. A u bačvi su prije toga odležale ljute paprike i bačvu nismo oprali.

Bljušt

30.00 kn 19.00 kn

Nivo ljutine : 2/5
Stil : Kuhani, kisel
Rič-dvi: Odležane šparoge i bljušte u jabučnom octu i malo kapulice.