My Cart
0.00 kn
Ljuti umaci

Crnilo

40.00 kn

Nivo ljutine : 4/5
Stil : Kuhani ljuti umak, aromatiziran
Rič-dvi : Samo super ljute ‘crne’ paprike kao Chocolate Douglah i Bhut Jolokia ulaze u ovaj umak. Slatko, gorko i super ljuto do granice gušenja. Dodan kumin za završnu aromu i miris. 

Opis

Ljuti umak specijalno složen od samo 4 sastojka, baš kao i pravo pivo. Zločesta paprika po imenu Chocolate BHUT JOLOKIA s svojih 1M SHU, kumin, šećer i voda. Uistinu ništa više, ništa manje.. samo ta četiri sastojka. Umak osvaja svojom čistoćom i jednostavnošću, veoma sladak i gorak na prvu ali osvježavajuće bolan na drugu. Ljutina kod ovog umaka traje jako dosta i neočekivano je jaka. Pozicionirao bi ga jako blizu Partence ako ne čak i izjednačio. Za longlasting efekt ljutine je dakako zaslužna veća količina šećera, a manja količina vode.

Ako želite lagani BBQ sos, CRNILU samo dodajte dosta ketchupa i češnjaka. Nepci vam ovu torturu neće lako zaboraviti.

Dodatne informacije

Količina

100 ml

Sadržaj

Chocolate Bhut Jolokia, Kim, Kumin, šećer, Voda

Recent viewedProducts

Testament

50.00 kn 40.00 kn

Nivo ljutine : +3/5
Stil : Kisele super ljute paprike
Rič-dvi : Jako ljute sjeckane i kisele paprike u dodatak kiselog kupusa. Savršeno kao dodatak za gulaše, variva, grah ili hardcore salate. 

Vlaška

30.00 kn

Nivo ljutine : 2+/5
Stil : Sour.. Super kiseli ljuti umak
Rič-dvi: Kisela kapulica kao ljuti umak

Prase

40.00 kn

Nivo ljutine : 3/5
Stil : Kuhani ljuti umak
Rič-dvi : Puno dinstane kapule s malo vina, sol i 60% fermentirane srednje ljute paprike. Jedan od najstarijih umaka iz naše ponude. 

Mirodija

30.00 kn

Nivo ljutine : 3/5
Stil : Kuhani ljuti umak aromatiziran Dalmatinskim začinima
Rič-dvi : Kadulja, ružmarina, bosiljak, origano, rajčica, lavanda, luk, vlasac… i naravno cayenne ljute paprike. Miriše na Dalmaciju bolje nego lavanda u babinom ormaru.

As Kupa

30.00 kn

Nivo ljutine : 3/5
Stil : BBQ umak s aromom dima
Rič-dvi: Broj 1 po prodaji, osvaja umjerenom kiselosti, aromom dima. Srednje ljuto i slatko, idealno za početnike i profesionalce.