My Cart
0.00 kn
Ljuti umaci
Sale!

Bljušt

30.00 kn 19.00 kn

Nivo ljutine : 2/5
Stil : Kuhani, kisel
Rič-dvi: Odležane šparoge i bljušte u jabučnom octu i malo kapulice.

Categories ,
Tag

Opis

Ovaj ljuti umak je dokaz da granice ne postoje i da se o ukusima ne raspravlja. Divlje bljušte i šparoge su odležale nekoliko tjedana u jabučnom octu s šakom soli. Potom su blendane s malo mente, kisele kapulice i malo češnjaka. Završni proizvod je sličan ‘šparogama i jajima na salatu’, odnosno bez jaja u ovoj u ovom slučaju. Ona fina kiselina koja se stvori kada kuhane šparoge okrenemo na salatu s par kapi kvasine je ovde na maksimumu. Lagano je ljuto tako da ćete ga staviti više i tako osjetiti suptilne note gorkih šparoga i bljušti.

Umak koji nije za svakoga definitivno. Kupujte oprezno i koristite primjereno. (preporuka salate, lagana povrtna jela itd..).

Dodatne informacije

Količina

100 ml

Sadržaj

Šparoge, Bljušte, Sol, Jabučni ocat, Kapula, Voda, Cayenne, Menta, Češnjak, Serrano paprike

You may also like…Products

Ljuti Senf

30.00 kn

Nivo ljutine : 3/5
Stil : Domaći senf
Rič-dvi : Za senf vam treba sjeme gorušice, jabučni ocat i uistinu jak blender. U senf dodajemo komadiće ljute paprike i slatke rog paprike. Slatko, kremasto i savršeno ljuto.

Divljak

40.00 kn 30.00 kn

Nivo ljutine : 4/5
Stil : Kuhani super ljuti umak
Rič-dvi : Mix svih ljutih paprika koje uzgajamo, češnjak, divlji luk i dosta začina. Bez pretjerano naglašene arome, idealno za dodavanje ljutine bez puno drugih okusa.