19th Ave New York, NY 95822, USA
DESCRIPTION

Tabasco Sweet and Spicy

tabasco-sweet-spicyPrvi Tabasco umak kojeg sam poklonio jer se jednostavno nisam pronalazio u njemu. Svi znamo da kada postoji potražnja za nekim proizvodom na tržištu, mora postojati i ponuda. Upravo tu u priču uskače i Tabasco sa svojim najblažim umakom. Kad govorim o potražnji mislim na ženski rod i obožavatelje azijske kuhinje. Vjerujem da ste se u trgovinama susreli s proizvodima ‘Youwook.com’. Oni su se uglavnom bazirali na slatko-ljute umake koji su idealni za blaga jela. Jednom sam imao priliku kušati blago obarene gljive na kapuli s tonom ovog umaka. Sve smo to pomiješali s tjesteninom i nastalo je pravo malo remek-djelo. Tabasco; Sweet and Spicy, dolazi upravo kao bolja alternativa ‘Youwook.com’ umacima. Ukosniji je, slađi i nosi u sebi onaj poznati Tabasco miris koji se prožima kroz njihovu cijelu seriju umaka. Na moju žalost, nema onaj udarac kao i ostatak njihovih umaka.

Ne kažem da sam razočaran, samo valja znati gdje mu je mjesto, a to sigurno nije u kuhinji gdje se za doručak na tašte jede habanero umak s malo kruha. Dajte ga ženama da se igraju s njim i bit će super oduševljene. Ili pak uvedite nekoga u svijet ljutih umaka upravo s ovom bočicom.

IMHO, moglo je i bolje. Gust i sladak da bih ga uopće shvatio kao pravi umak od feferona. Djeluje kao da je sastavljen od 50% original Tabasco umaka, a druga polovica gustin, šećer i med (malo grub opis, ali shvaća se poanta). Ako ste miljenik piletine, vjerojatno će pronaći mjesto za vašim stolom.

Uvjeti korištenja
Naša stranica koristi kolačiće koji su nužni za njen rad. Dok ih ne potvrdite, nećemo ih koristiti.