Skip to main content

tabasco-garlicOdrastao sam na Tabasco umacima i ovo je bio drugi umak uopće kojeg sam imao priliku kušati. Nisam siguran jesam li pao na prvi Tabasco original, ili na ovaj… Manje je bitno koji je bio presudan za novonastalu ljubav, činjenica je da su njih dvojica bili glavni akteri. Tabasco Garlic Pepper umak je bio nešto novo. Možda u trenutcima i bolji od originala, ali opet toliko originalan da ga uopće ne smatram nasljednikom.

Iako će mnogi Tabasco umake svrstati u liniju ne-originalnih i previše kiselih umaka, parcijalno ću se složiti sa tim ljudima, ali ni u jednom trenutku neću pomisliti da su Tabasco umaci nešto lošiji od ostalih. Realno gledajući, na HR tržištu su oduvijek. Velike su šanse da smo svi odgojeni upravo na njima. Samo radi toga im skidam kapu i zahvaljujem na svemu.

A i hvala im na ovome umaku. Uživao sam sve dok nisam ocijedio bočicu do kraja.

Umak je idealno neutralan. Solidna dvojka za ljutinu i solidna sedmica za overall okus. Počastite se ovim umakom ako želite okusiti djelić njegovog veličanstva Blair’ovog Chipotle umaka. Ovo je najbliže tome što možete pronaći na našem tržištu.

Leave a Reply