Skip to main content

Jednu večer sam čuo buku na skladištu. Skočim iz kreveta, kad ono provalnik trpa ljute umake u kesicu…

Ok, ok.. to se nikad nije desilo. Desilo se da smo dobro isplanirali i odradili click-bejt. To je ono kad napišemo šokantan uvod, pa ti klikneš u ono tamo bude reklama di ti neki lik s rokezom pokušava subliminalno prodat ljute umake. Baš to.

Evo priča koja prati ovaj video uradak, za sve one koji se pitaju tko stoji iza ove ideje.
Za montažu i snimanje je bio zadužen Jere Gruić, čovjek koji sjedi i za youtube kanalom ONLY FOOD AND HORSES. Upoznali smo se prije koju godinu kada su snimili mini video o nama, čisto dokumentarne prirode. Ovaj naravno nije bio dokumentarne prirode.
Tomislav Primorac je vjerojatno zaslužio najveći aplauz. Njega sam zadužio za ulogu novinara i poliranje scenarija. Tomislav je aktivan u stand up kolektivu Splicka Scena, a ostatak bande iz Splicke Scene je rado prihvatio poziv na gostovanje u videu. Svatko od njih je dobio potpuno otvorene ruke u izvedbi svog dijela. Josip Škiljo je tako postao CEO krek kuće, Ivica Lazaneo propali Brački diler koji sada dostavlja pizze i Ante Travizi koji sreću pronalazi u razbijanju kvaka.

Snimanje se odvijalo na dvije lokacije. Prvi dio, onaj gdje se pretvaramo da smo u našem pogonu je snimljen u pogonu pivovare/pivnice Tab B.
A dio gdje upoznajemo voditelja krek kuće i doktora Jalapenja je snimljen u prostorima Mandrill pivnice / restorana. Jedno veliko hvala Hrvoju i Leu na povjerenju i ustupljenom prostoru.

Ovaj video ne bi imao ono nešto da se na kraju nije pojavio ‘onaj lik iz TBF-a’. Saša, ili u ovom slučaju Alehandro je odradio kratak ali iznimno zabavan dio gdje glumi internet doktora koji zna sve o svemu. Njegova degustacija 3PM umaka je bila prava. Jedino tako smo mogli prenijeti pravu bol.

Ako nisi još pogledao video, učini to vamo : https://www.youtube.com/watch?v=m0ZFAC_SP1M&t