Skip to main content

r-louisianaU originalu su 4 različita umaka, ali su mi verziju s češnjakom ukrali. Nažalost nisam je ni probao pa se je radije neću ni spominjati.

One Drop Does It ® – Ne baš, ali neka im bude. Sva 3 umaka dijele slične karakteristike. Pomalo kiseli, slani i strašno blagi, ali ukusni.

Hot Sauce (original) – Bez puno razmišljanja. Sirov, lagan i po ničemu poseban. Intenzivan miris u kombinaciji s blagom ljutinom daje mogućnost stavljanja većih količina na hranu i tako uživati u mirisu i okusu umaka, bez da se jezik zapali.

Jalapeno – Jeo sam i bolje, točnije Tabasco Jalapeno verzija je puno bolja. Lagao bih kad bi rekao da ova ne valja. Nije loša, ali postoje bolje.. Možda malo umjetno kisel od prosjeka, što je donekle i očekivano kod Jalapeno umaka. Osjeti se limun i kao da su korišteni malo stariji feferoni za izradu. (ima miris umaka koji je ostario, ali se nije pokvario (?) )

Chipotle – Nema ovde Chipotle style umaka. Da se naslutit po mirisu da su imali najbolje namjere da naprave Chipotle umak (dimljeni feferoni), no nisu uspjeli. Cijenim pokušaj, ipak sam prije ovoga probao vjerojatno dva najbolja Chipotle umaka, Blair’ov i Tabasco.

Sve u svemu, piri-piri look-a-like, jednostavno i bez puno kompliciranja. Padaju na ljutini, ali srećom nadoknade mirisom.