Skip to main content

gls-placanjeppZnam, znam.. trebalo je ovo i prije, ali čekali smo pravi trenutak. Čekali smo da paprike budu službeno van sezone, da budemo kratki s umacima, da radimo značajna poboljšanja za sezonu 2016, da krenemo s sadnjom novih paprika.. Kad se sve skupilo onda smo još uveli i dostavu na kućnu adresu i plaćanje pouzećem. Jer tko je vidio spavati, imati uredan radni dan i gledati televiziju popodne. 🙂

Ukratko, od sada možete sve naše umake naručiti na kućnu adresu i platiti ih gotovinom (pouzećem). Tisak kiosk ostaje opcija za sve one što vole šetat i platit preko interneta. Uzevši u obzir da danas ne koriste svi internet bankarstvo i paypal, plaćanje gotovinom po preuzimanju je super opcija za sve koji vole miris novčanica i novce drže u čarapama (ili grudnjacima).

Cijena ove usluge je 25 kn. Znam, nije baš malo, ali gledajte to ovako.

  • Dostava je unutar 24/48 sati. *
  • Paket vam se dostavlja direktno na kućnu adresu ili adresu na poslu
  • Cijena ista za sve pakete (jedan proizvod, ili nekoliko litara ljutoga umaka..)
  • Plaćanje gotovinom po preuzimanju
  • Dostava po cijeloj HR

Onda, što se čeka? Naručite iz naše trgovine i dobar vam tek! 🙂

* S obzirom na naše skromne kapacitete, svi naručeni paketi će biti poslani unutar 24h, i dostavljeni unutar 24h, što za vas znači maksimalno 48h od trenutka narudžbe do dostave. Za sva pitanja oko dostave nam se slobodno obratite, tu smo radi vas. / Branko.

 

Leave a Reply