19th Ave New York, NY 95822, USA
nadimljeni

Dimljeni burger

Burgeri su na smokeru su nepotrebno komplicirano jelo. Meso za burgere se sprema sasvim drugačije nego je to način pripreme na smokeru. 

Ali ako želite pokušati, naravno da je izvedivo. Sir je po meni jedini razlog zašto bi trebali smokati burgere. Kombinacija sira i dima stvara predivnu aromu.

Zadano sortiranje
  • Zadano sortiranje
  • Poredaj od zadnjeg
  • Razvrstaj po popularnosti
  • Razvrstaj po prosječnoj ocjeni
  • Razvrstaj po cijeni: manje do veće
  • Razvrstaj po cijeni: veće do manje
Očisti filter
As Kupa As Kupa
brzi pregled
4.50  (34.00 kn)
Bisno prase Bisno prase
brzi pregled
Novo
17.00  (128.00 kn)
Mirodija
brzi pregled
4.50  (34.00 kn)
Mirodija vs As Kupa Mirodija vs As Kupa
brzi pregled
4.50  (34.00 kn)
Pizdun paket 3 umaka Pizdun paket 3 umaka
brzi pregled
Novo
17.00  (128.00 kn)
Prase
brzi pregled
4.50  (34.00 kn)
Puni Kašun Puni Kašun
brzi pregled
Novo
17.00  (128.00 kn)
Proizvod dodan u košaricu Pogledaj košaricu Naplata
Uvjeti korištenja
Naša stranica koristi kolačiće koji su nužni za njen rad. Dok ih ne potvrdite, nećemo ih koristiti.