Skip to main content

Došlo je i to vrijeme u godini kada se veselimo tuđoj patnji i suzama. Ne, ne mislimo na izbore u kojima suze lije HDZ ili SDP nego na natjecanje gdje se šaka odabranih bori u natjecanju tko će pojesti više ljutih paprika.

Zapišite 14.10. ove godine u svoj rokovnik kao dan kada morate skoknuti do Kluba Kocke. Vrata otvaramo oko 20h i samo natjecanje spremamo oko 21h. Kao i prošle godine prvo na binu stavljamo grupu amatera, a nakon njih grupu profesionalaca.

Razlika? Amateri kreću od lakših prema super-ljutim paprikama, dok profesionalci odmah idu u vatru s lijepim primjerkom Fatali paprike.
Zašto? Zato što pobjednik nosi titulu najljućeg čovjeka u Splitu i okolici. Zar to nije dovoljno?
Kako? Jedete paprike dok ne umrete… odnosno, jedete ljute paprike dok vam ne bude loše. Ako ostanete zadnji na nogama, odnosite pobjedu.
Pravila? Svakih 120 sekundi pojedete papriku, svaki put nekoliko putu ljuću. Tokom natjecanja zabranjena je konzumacija alkohola ili mlijeka, duhana, jogurta ili maserke. Ukoliko se odlučite na povraćanje tada ćemo vam pokazati izlaz. Pobjednik je onaj koji savlada sve paprike, ostane na nogama i pojede konkurenciju (bez kanibalizma).

Za sve natjecatelje pripremili smo prigodne nagrade. A za sve gledatelje večer za pamćenje.

Imate hrabrosti? Prijavite se na izazov putem naših facebook stranica ili email adrese jutaspiza@gmail.com