Recenzije Louisiana Hot Sauce Ovaj umak je jedno vrijeme bio dostupan u trgovačkim lancima Tommy i Interspar diljem HR.…bbocina22 veljače, 2014
Novosti 3 dana nakon sadnje Točno 3 dana nakon sadnje nikla je prva Tabasco papričica. Za buduće growere koji će…bbocina21 veljače, 2014
Recenzije Huy Fong Foods : Sriracha Ilitiga umak za kojim su Ameri ludi. Nemam namjeru kritizirati Amere na globalnoj razini, niti…bbocina19 veljače, 2014
Recenzije Blair’s Original Death Sauce with Chipotle Blair’s Original Death Sauce s Chipotle feferonima je jedan od možda najpoznatijih umaka među ovisnicima.…bbocina19 veljače, 2014
Novosti Plastenik! Ništa se nije zapalilo, a to je dobar znak uzevši u obzir da je 'inkubator'…bbocina19 veljače, 2014
Novosti Neočekivana gužva Možda sam malo previše podcijenio 'staro' sjeme. Samo dva dana nakon prijašnje objave kada sam…bbocina19 veljače, 2014
Novosti Prve mladice Svake godine imam naviku odvojiti sjeme tijekom sezone. Sjeme koje odvajam tijekom sezone uglavnom uzmem…bbocina17 veljače, 2014
Novosti Tabasco uskoro ide u zemlju 17. veljače Tabasco sjeme je upravo došlo poštom. Upravo ide u vodu te mu dajem…bbocina13 veljače, 2014
Novosti Univerzalni Za one koji nisu vješti s kuhanjem ovaj recept će možda biti najteži za 'shvatiti'…bbocina13 veljače, 2014
Novosti Brusketi Brusketi (guglajte Bruschetta) su najbolji način da vratite život kruhu od jučer. Ja kruh narežem…bbocina13 veljače, 2014
Novosti Deep Dish Pizza S obzirom da na Coolinariki postoji jednako dobar recept neću ići u detalje. Pripremite dva…bbocina13 veljače, 2014
Novosti Marinirana Krilca Trebaju vam pileća krilca, 'juti umak, senf, med, smeđi šećer. Pripremite dva umaka, jedan će…bbocina13 veljače, 2014
Novosti Kaštelanski Chipotle Jedan od najboljih umaka koje sam ikad probao je Blair's Death Sauce With Chipotle. Što…bbocina2 veljače, 2014