Skip to main content

Kod nas vrijeme prije blagdana uglavnom protekne u općoj ludnici i histeriji. Kako krene potražnja za poklonima tako se mi stavljamo 100% vama na uslugu. Radili smo custom pakete, zamatali ih i izlazili maksimalno u susret. Veoma smo zadovoljni s rezultatima, ali najbitnije da ste svi vi dobili poklon paket i zaljutili blagdane nekome bližnjem ili sami sebi. Očekivano, nakon tog ludila uzeli smo mali godišnji odmor za sebe. Najlakše je prekinuti oglašavanje i zatvoriti se u kuhinju. 🙂

S novom godinom donosimo neka nova pravila koja se uglavnom odnose na veleprodaju. Ideja s kojom idemo je još manje investicije u širenje veleprodaje. Do sada nismo u to ulagali velike napore, a sada ćemo još manje. 🙂

Nije tajna kako je poslovni plan za 2017 godinu investiranje u širenje naše maloprodaje bez velikog podizanja proizvodnje. Uz to planiramo neznatno povećanje broja paprika u polju. Cilj je ostvariti veći broj maloprodajnih kupaca i pritom ne povećavati proizvodnju kako bi mogli zadržati kvalitetu proizvodu na koju ste navikli. To ne znači da naših proizvoda neće biti po trgovinama diljem hrvatske ili restoranima. Bit će ih, ali ne u onoj mjeri koja je očekivana ekspanzijom malog brenda kao što je ‘Juta Spiza.

Nastavno u planu stoji mali veći angažman na eventovima kojih će u 2017 godini biti puno više. Neke velike ideje su u pripremi ali bolje ne spominjati detalje da se ne ureknemo.

Najvažnije od svega je novih 200 kvadrata grijanog plastenika s kojim namjeravamo produžiti dostupnost svježih papričica tokom cijele godine. Koliko ćemo u toj namjeri uspjeti ostaje vidjeti. Dostupnost većeg sorti paprika i podizanje kvalitete sadnica je garantirana. 6 godina radimo na ‘otvorenome’ jer nismo nalazili veliki problem u dalmatinskoj klimi. Odnosno sadnja početkom svibnja na otvorenome nije bila problem pa nismo patili za plastenikom. Isto tako vrhunac berbe bi bio u rujnu i listopadu, te se nikad nismo žalili na prirod. Dakako plastenik je tu primarno da osigura neke nove sorte s kojima nismo imali sreće, najvažniji dio i dalje namjeravamo obavljati na otvorenome.

Svakako se valja malo osvrnuti na projekt MINIRUNDA koji je do sada izbacio nekoliko jako dobrih umaka. MiniRunda s ponosom ide dalje bez straha za novim i suludim receptima iz naše kuhinje.

Leave a Reply