Skip to main content

3 P.M.

3 PI*** MATERINE (aka 3PM)

Nema boljeg uvoda od psovke. A i nema boljeg naziva za umak kojeg smo (ćemo) spremiti.

Zalutali ste na ovu stranicu zato što vas interesira šta to mi kužinajemo i kupili bi jednu bočicu umaka. Dok ovo čitate vrlo vjerojatno da su svi umaci rasprodani, napravili smo limitiranu seriju od 10 bočica kako bi samo bacili sjeme znatiželje i dali najbržima šansu da testiraju novi ultra-mega hit iz naše kužine.
4 umaka smo podijelili, 3 umaka smo odnijeli u dućan zdrave spize Grozd, a 3 komada idu preko Facebooka.

3 umaka koja smo odnijeli u GROZD, može kupiti svatko. To-jest onaj koji se prvi pojavi na vratima dućana. Isto tako 3 komada su otišla preko Facebooka onima koji su se prvi javili. Ako ovo čitate nekoliko dana od objave vrlo vjerojatno da više nikako ne možete nabaviti ovaj umak.

Zašto limitirana serija?

Siguran sam da nije dobra poslovna praksa raditi ovako male serije umaka koje će biti ‘rasprodane’ već prije same objave. Naime umak kojeg smo složili planiramo već nekoliko mjeseci i sigurno se radi o najtežem umak kojeg smo ikad spremili.
Kako se već odavno borimo s chipotle style umakom ovo je bila savršena prilika da svo svoje znanje ubacimo u ovaj recept.
Napokon smo dobili DIMLJENI umak koji je u stanju pružiti malo više ljutine od Partence i Furije bez korištenja tekućeg dima ili aditiva.

Osnovu umaka čine pečene/dimljene pa tek onda sušene ljute paprike i mošt od Caroline Reapera (neobrađena PARTENCA). A samo 1% umaka je čisti ekstrakt capsaicin (16 000 000 SHU).

Zbog nedostatka sirovine (paprika) i zbog cijene capsaicin ovaj umak je napravljen u svega 10 bočica po 40ml.

Leave a Reply